Nature Game Garderen

Boek de game en speel wanneer je wil!Dansende bomen

Startlocatie: Familierestaurant @thePark Wildebras/Klimbos Garderen of bij het begin van Wandelroute De Duintjes (Gelderland)

De welbekende ‘dansende bomen’ vind je in Garderen, in het Speulder- en Sprielderbos om precies te zijn. De kronkelende bomen zijn werkelijk een prachtig plaatje om te zien. Het is echt puur genieten als je hier met je gezin of familie doorheen loopt en ondertussen leuke opdrachten uitvoert. De Nature Game® Garderen gaat over de heuvelachtige wandelroute ‘De Duintjes’. De kids kunnen zich hier heerlijk uitleven door te klimmen, rennen en springen.

Via de app krijg je diverse vragen, opdrachten en raadsels voorgeschoteld. Het is de bedoeling dat je die zo goed mogelijk voltooid. Als je dat goed doet word je beloond met een heus Nature Game® diploma! Ben je klaar voor een swingende expeditie door het dansende bos? Nature Game® Garderen heeft twee startlocaties. Je kan starten bij Familierestaurant @thePark Wildebras/Klimbos Garderen of bij het begin van Wandelroute De Duintjes, succes!


Dit vinden anderen van
Nature Game Garderen


Kim Willems-Klijn

"Hele leuke manier om een mooie wandeling met kinderen te doen"


Jan Versluis

"Een prachtige manier om kinderen kennis te laten maken met de natuur!"


Alice Fuite

"Een prachtige route gewandeld! Leuke en interessante vragen! Zelfs de jongeren deden enthousiast mee!"


Alex vd Bosch

"Fantastische speurtocht In een kei mooie omgeving!"


Neeltje Campschroer

"Op zich leuk, maar simpel en veel geld voor wat je krijgt."


E. Seuren

"Leuke leerzame speurtocht door prachtig bos! Erg leuk voor de kids maar zeker ook voor de volwassenen! "

- Onze Partners -

Booking.com Fletcher Landal NS TUI SRPRS.me ING Jumbo Booking.com Fletcher Landal NS TUI SRPRS.me ING Jumbo© Nature Game