Nature Game Hoenderloo

Boek de game en speel wanneer je wil!Kabouters op de hei

Startlocatie: Landal Miggelenberg of Roompot Bungalowpark (Gelderland)

Neem de kinderen mee voor een gezellige wandeling door de bossen en trotseer de heide bij Schenkenshul. Terwijl de kids lekker kunnen uitrazen en zich storten op de diverse opdrachten, genieten de volwassenen van de rust en ruimte van de Veluwe. Met de Nature Game® beleef je een gezellige middag in de buitenlucht en ontdek je de natuur op een interactieve manier. Misschien spotten jullie wel wat kabouters onderweg... Een leerzaam uitje voor het hele gezin!

Tijdens de wandeling krijg je allemaal kennisvragen, leuke weetjes en doe-opdrachten voorgeschoteld. Hoe meer vragen je goed beantwoord, hoe meer punten je scoort. Na afloop worden de kinderen beloond met een gaaf Nature Game® diploma. Samen met de foto’s en filmpjes is dit een leuk aandenken! Nature Game® Hoenderloo heeft twee startlocaties. Je kan starten bij Landal Miggelenberg of Roompot Bungalowpark in Hoenderloo. De route en opdrachten zijn in beide gevallen hetzelfde, succes!


Dit vinden anderen van
Nature Game Hoenderloo


M van der Reijden

"Mooie wandeling en leuke opdrachten "


P.M van Ree

"Leuk maar belachelijk dat je ook nog een euro extra moet betalen voor zo genaamde service kosten waarom zit dit niet in de prijs ?"


Thamar Geerlings

"Leuke game maar ik vond de prijs wel erg hoog. Gelukkig las ik achteraf dat een deel naar Staatsbosbeheer gaat maar dan nog vind ik de prijs te hoog. "


Ilonka Pelgrim

"Echt super leuke game!! Nieuwe dingen leren, door de natuur struinen en grappige opdrachten doen. Echt leuk voor jong en oud."


Monique Leeuwis

"Punt 5 mist bij de kabouterroute in hoenderloo. Vraag 20 gaat over een eekhoorn en dan is het antwoord fout en gaat het over een egel. Begin nogal onduidelijk. Redelijk prijzig. "


Sandra Voorham

"Heerlijke wandeling gemaakt. Goed te doen met jonge kinderen. Opdrachten zijn leuk en leerzaam."

- Onze Partners -

Booking.com Fletcher Landal NS TUI SRPRS.me ING Jumbo Booking.com Fletcher Landal NS TUI SRPRS.me ING Jumbo© Nature Game