Nature Game Otterlo

Boek de game en speel wanneer je wil!Zandverstuiving

Startlocatie: Ingang van de Wije Werelt (Gelderland)

Het natuurgebied Planken Wambuis in Otterlo bestaat uit een gigantische zandverstuiving en levendige bossen. Met de Nature Game® ontdek je het Mosselsezand, verken je kronkelige bospaadjes en kom je uiteindelijk uit bij een gezellige natuurspeelplaats. Terwijl de kinderen speuren naar opdrachten, geeft dit volwassenen de kans om te genieten van de prachtige omgeving. Voor ieder wat wils en daarom de ideale gezinsactiviteit! En niet te vergeten, lekker in de buitenlucht!

De Nature Game® maakt de wandeling interactief en daarmee leuker voor de kids. Leer dingen over de natuur, laat je fantasie de vrije loop tijdens het maken van grappige foto’s en video’s en let onderweg goed op voor bonuspunten. Het ideale uitje voor natuurliefhebbers en kinderen die een berg energie hebben. Nature Game® Otterlo start vanaf de ingang van de Wije Werelt, succes!


Dit vinden anderen van
Nature Game Otterlo


Kim Willems-Klijn

"Hele leuke manier om een mooie wandeling met kinderen te doen"


AJ Kramer-Top

"Een leuke manier om een wandeling aantrekkelijk te maken voor de kinderen. Wat de weg vinden soms lastig maakte, was dat je niet kon centreren. "


A Bosman

"Heel leuke route. Beginpunt was niet heel duidelijk. Maar eenmaal begonnen vonden de jongens hetverg leuk."


Els Snikkers

"Leuk! Informatief! Suggestie: bv een uitgeprint certificaat of een versnapering bij het eindpunt als beloning!"


C.M. van den Berg

"Op de zandverstuiving was het soms echt (teveel) zoeken voor de jongens welke kant ze op moesten. Misschien na een antwoord even erbij zetten: hou rechts aan oid"


Mrs. R. Smetsers

"Leuk gehad. prachtige route. Duidelijke aanwijzingen. Veel geleerd. Top."

- Onze Partners -

Booking.com Fletcher Landal NS TUI SRPRS.me ING Jumbo Booking.com Fletcher Landal NS TUI SRPRS.me ING Jumbo© Nature Game