Nature Game Staverden

Boek de game en speel wanneer je wil!Beekjes, bos en het kasteel

Startlocatie: Parkeerplaats van Landgoed Staverden (Gelderland)

Het kleinste stadje van Nederland ligt midden op de Veluwe. Staverden staat bekend om haar betoverende kasteel, dat verscholen ligt in de bossen. Met de Nature Game® wandel je door dit sprookjesachtige decor. Uiteraard zie je het kasteel vanuit verschillende hoeken, is het genieten langs de smalle beekjes en struin je door de bossen. De mooie omgeving in combinatie met een uitdagende interactieve game maken dit tot een onvergetelijk uitje met de kids!

Met de app ga je op zoek naar diverse opdrachten en vragen. Kennisvragen over de natuur worden afgewisseld met leuke raadsels en verschillende doe-opdrachten. Ook ga je met elkaar grappige foto’s en video’s maken. Zie je jezelf de game al spelen met het kasteel op de achtergrond? Reken maar dat de kinderen er enthousiast van worden! Het spel begint op de parkeerplaats van Landgoed Staverden, succes!


Dit vinden anderen van
Nature Game Staverden


B Adriaanse

"Leuk om te doen dit, zeker een extra dimensie aan een wandeling. Onze kids huppelde van opdracht naar opdracht."


KM Denkers

"Het was een super leuke nature game. Mooie omgeving met erg leuke opdrachten en weetjes. Zeker aanrader om te doen!! "


Cathy Koster

"Leuk gedaan! Ik vind het alleen erg jammer dat ik nergens een totaal kan zien van de resultaten en foto’s en dergelijke "


Martin Boer

"Mooie tocht om te maken. De opdrachten kwamen voordat je bij de juiste plek was. Dat was even wennen. Gezellig om te doen met onze kleinkinderen."

- Onze Partners -

Booking.com Fletcher Landal NS TUI SRPRS.me ING Jumbo Booking.com Fletcher Landal NS TUI SRPRS.me ING Jumbo© Nature Game