Nature Game Zeewolde

Boek de game en speel wanneer je wil!Op avontuur in het speelbos

Startlocatie: Speelbos De Zevensprong (Flevoland)

Met de Nature Game® Zeewolde ga je echt op expeditie in de natuur. Samen met de kids tussen de bomen door struinen, de dikste boom spotten en lekker ravotten in het speelbos. Deze Nature Game® heeft het allemaal! Vervelen is er niet bij, want er zijn genoeg mogelijkheden om te rennen, klimmen en klauteren. Beleef de natuur eens op een interactieve manier: bekijk, beluister, ruik en voel het bos.

Terwijl je de wandelroute volgt is het de bedoeling om zoveel mogelijk punten te scoren. Natuurvragen worden afgewisseld met diverse doe-opdrachten, en uiteraard gaan er ook leuke foto’s en video’s gemaakt worden. De kinderen zijn druk bezig met het spel, terwijl de volwassenen genieten van de prachtige omgeving. Dus hop, kom van die bank af en neem de kinderen lekker mee naar buiten voor een leerzaam gezinsuitje. Nature Game® Zeewolde start bij Speelbos De Zevensprong, succes!


Dit vinden anderen van
Nature Game Zeewolde


Anke Schut

"Erg leuk om te doen. Sommige punten waren lastig te zoeken, Maar uiteindelijk wel gelukt! "

- Onze Partners -

Booking.com Fletcher Landal NS TUI SRPRS.me ING Jumbo Booking.com Fletcher Landal NS TUI SRPRS.me ING Jumbo© Nature Game